Prepper överexalterad av corona: ”Har haft konstant stånd sen utbrottet”

Preppern

CORONA Utbrottet av Covid-19 sätter oro i folk världen över. Annorlunda är det för alla preppers, som bunkrat upp med konserver och vattendunkar i flera år och är alldeles överexalterade inför undergången. – Jag har haft konstant stånd ända sen utbrottet, säger en prepper till Folkhemseliten.

Efter utbrottet av coronaviruset har folk i sin oro börjat bunkra med konserver och toapapper för att överleva det stundande kaoset. Sen finns det också så kallade ”preppers”, som bunkrat med basvaror i flera år och som nu är överexalterade inför pandemin.

– Jag har haft konstant stånd ända sen utbrottet, säger en prepper till Folkhemseliten.

Preppern, som föredrar att vara anonym, har tidigare retats av anhöriga och kallats ”tönt”, ”autist” och ”dumskalle”. Nu slår han tillbaka mot alla hatare.

– Men vem är det som är tönten nu, när det jag som har alla konserver?, säger preppern som menar att det är mannen med flest konserver som är kung.

Sedan utbrottet har preppern gått upp 12 kilo i vikt efter att ha smaskat i sig 17 konserver per dag och bara stannat hemma i sin mammas källare där han onanerat och spelat Mario Kart. Han deklarerar här och nu att han inte kommer dela med sig av något eftersom ”en kung inte delar med sig till sina undersåtar”. Han kommer heller inte gå ut och träffa några vänner, främst för att han inte har några vänner.