Putin bjuder in till skumparty: ”Välkomna till Nord Stream by night!”

Bild: Danska försvarsmakten / Public Domain

PARTAJA MED PUTIN

Den ryska staten bjuder in till ett riktigt najs skumparty mitt i Östersjön. Platsen för festen är där Nord Stream sprängdes. Inträdet är fritt och spriten är gratis.

– Välkomna till Nord Stream by night! Här kan ni avnjuta den varma metangasen och glassa i bubblorna från sprängd rysk infrastruktur. Kom och bada i Putins brustna imperiedrömmar! säger Putins partyarrangör Dimitrij Peskov i inbjudan.

På partyt kommer också Vladimir Putin att medverka – självfallet i bar överkropp.

– Pappor: Lås in era döttrar! Lås in era fruar! Lås in era mödrar! Ingen av dem kan motstå gamle Vlads stabila kagge och hängiga chipstuttar, säger Peskov.

När Folkhemseliten får tag i Peskov via telefon säger han att det var Putin som sprängde Nord Stream. Anledningen till det stavas P-A-R-T-Y.

– När Vlad festar vaskar han inte champagne, han vaskar gasledningar. Så mycket para har han, säger Peskov.

Trots fri bar, skumparty och Putin i bar överkropp meddelar Sveriges avgående statsminister Magdalena Andersson att hon inte tänker närvara vid Nord Stream by night.

– Varje gång jag ser Vlad utan tröja pirrar det till i brallan. Jag kan liksom inte hejda mig, säger Andersson.

– Därför säger min man att jag inte får närvara på partyt.

När partytimmen är kommen visar det sig att de enda som anländer till festen är Putin, Peskov och den belarusiske byfånen Lukasjenko. Därför stänger Ryssland av gasen och meddelar att skumpartyt är över.

– Det här blev ju ett nedrans fiasko. Vore synd om något råkade hända med dig efter det här, säger Putin och tittar argt på partyarrangören Peskov, som genast får en klump i halsen.

Kort därefter råkar Peskov halka på ett bananskal och trilla ner i ett öppet hisschakt från den 13:e våningen i ett högvåningshus.

Läs även: Zelenskyjs genidrag: Lurar Putin att dra ett skämt om Will Smiths fru

Läs även: Putin svartsjuk på Zelenskyj – får färre matchningar på Tinder

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se