Putin svartsjuk på Zelenskyj – får färre matchningar på Tinder

Bild: Twitter / Jedimentat44 / CC BY 2.0

ANLEDNING TILL KRIG

I en bild rider han topless på en björn. I en annan spelar han hockey med ryska världsstjärnor. Dessutom finns det en bild där han tränar judo med världens coolaste alfahanne Steven Seagal.

Men trots det får inte Rysslands president Vladimir Putin lika många matchningar på Tinder som sin ukrainske dito Volodymyr Zelenskyj.

– Jag visar tits och rider på en fucking björn. Vad gör han egentligen, lajvar militär och säger ”Slava Ukraini”? säger en svartsjuk Putin.

Som kompensation för Tindertappet och för att öka antalet babes har den ryske presidenten istället köpt fem miljoner följare på Instagram, vilket innebär att han har en fler än Zelenskyj.

– Det räknas fortfarande. När det kommer till insta är det jag som är kungen. Dessutom lägger jag ut mycket bättre content, säger Putin.

Zelenskyj tror sig dock veta varför han får fler brudar än Putin.

– Han har inte tröja på sig på en enda av bilderna. Brudar ser igenom det och ser att han är en jävla slampa. De enda som vill ligga med honom är trashiga fuckgirls, säger den ukrainske presidenten.

Utöver sina fem miljoner tindermatchningar har Zelenskyj dessutom blivit superlajkad av världsledande kvinnor som Magdalena Andersson, Sanna Marin och Ursula von der Leyen. Putin har däremot bara blivit superlajkad av den skitfula belarusiska bimbon Aleksandra Lukasjenka.

Stöd Folkhemseliten genom att swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till faktagranskande fejknyheter. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.