Putin invaderar Gotland – festar i Visby under Stockholmsveckan

Putin är redo för en urspårad partyvecka. Foto: Bene Riobó CC BY-SA 4.0 / Public Domain

RYSSEN KOMMER

Den senaste tiden har svensk militär trappat upp stridsförberedelserna på Gotland. Anledningen är Vladimir Putins långt gångna planer på en invasion av ön. Under sommaren kommer han och hans entourage till Visby, där de tänker att partaja järnet under Stockholmsveckan.

Rysspacket kommer anlända till staden i en partycruiser från Sankt Petersburg.

– Det kommer bli de fetaste festerna med de hetaste brudarna. Tro mig, vi kommer spåra! säger Putin i ett pressmeddelande från Kreml.

I den ryske presidentens entourage ingår även den tidigare S-politikern, Robinson-vinnaren och anabolatorsken Jan Emanuel Johansson. Tillsammans planerar de att tävla i bicepslyft och köra tequilarace i bar överkropp på Visbys gator medan de lägger ut selfies på Instagram.

Den svenska militären är mycket bekymrad över utvecklingen.

– Alla som varit på krogen vet att ryska fyllebultar är det största hotet mot rikets säkerhet. När Putin och hans crew kommer blir det trubbel. Och nu när de teamat upp med den råbarkade alfahannen Jan Emanuel blir det dubbeltrubbel – han har mer testosteron än hela Sveriges samlade försvarsstyrka! utbrister Sveriges överbefälhavare Micael Bydén.

Läs även: Här är städerskan som jobbade för Magdalena Andersson

Eftersom svensk militär saknar både vapen, stridsvana och stridsvilja har man antagit en annan taktik för att försvara sig mot det ryska hotet.

– När ryssen sätter fot på svensk mark kommer vi istället för gevärseld att bemöta honom med politiskt korrekta batikhäxor som ska bomba honom med genusvetenskap och queerteorier. För det finns inget som skrämmer ryssen lika mycket som ifrågasättandet av mansnormer. Det var så Karl XII vann i Narva, säger Bydén.

Överbefälhavaren gör sig sedan redo för strid genom att spänna på sig sin krigshjälm; vilket är en rosa fittmössa.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.