Redaktionen

Oliver Dagnå

Sveriges svar på Sokrates. Han blev anklagad för att korrumpera Atens ungdom, jag anstränger mig för att korrumpera Sveriges.

Utöver det är jag en skön och obetald komiker med ytterst medelmåttig karriär som numera också skriver artiklar och levererar fejknyheter om samtiden. Ni hittar mig också på Instagram (@oliver.dagna) och tyvärr så finns jag också på Twitter (@OliverDagna).

I mina dagar har jag prövat på att jobba som cykelbud, telefonförsäljare, servitör, butiksbiträde, webbredaktör, mediasäljare, reklamskribent samt på kundservice innan jag slutligen funnit mig själv till rätta som näst intill obokad ståuppkomiker och obetald reporter av fejknyheter och Chefredaktör för den näst intill obesökta sidan Folkhemseliten.

Om ni vill nå mig så gör ni det via mejl, oliver@dagna.se. Ni får väldigt gärna boka mig som komiker. Jag är väldigt tillgänglig och gör nästan allt för pengar.

Den här sajten drivs av donationer, därför får ni hemskt gärna skänka en slant på Patreon: http://patreon.com/folkhemseliten, eller swisha ert bidrag till 0707557636.