SD skriver ny vitbok – anlitar oberoende författaren Timmie Tråkesson

Timmie Tråkesson. Foto: Sverigedemokraterna CC BY 3.0 (Montage)

OERHÖRT OBEROENDE

På måndagen kunde Expressen avslöja att Tony Gustafsson – den enligt Sverigedemokraterna oberoende forskaren som skulle skriva partiets vitbok om deras historiska kopplingar till högerextrema rörelser – i själva verket har varit medlem i partiet.

För att säkerställa att arbetet görs av en oberoende part har SD därför anlitat en ny författare till vitboken: den oerhört oberoende forskaren Timmie Tråkesson (se bilden).

När Folkhemseliten träffar Tråkesson har han en hatt och solglasögon på sig. Dessutom rockar han en mycket bred mustasch under näsan.

– Jag är en väldigt oberoende forskare, säger Tråkesson på en mycket trött blekingska.

Vad är det som gör dig så oberoende?

– För jag är absolut inte medlem i Sverigedemokraterna.

Därefter faller lösmustaschen av överläppen och dalar ner mot golvet, varpå Tråkesson snabbt plockar upp och sätter tillbaka den på sin plats.

– Jag har apkoppor, det kan ibland medföra att mustaschen trillar av ibland, säger han.

Folkhemseliten vill då varna partiet för att man anlitat en smutsig, smittobärande sodomit och slår därför en pling till SD:s partiledare – Jimmie Åkesson. Då ringer det plötsligt från Timmie Tråkessons telefon.

– Det är inte min mobil, jag har bara lånat den, intygar Tråkesson.

Läs även: Efter förslaget om att förbjuda kebabpizza – SD störtdyker i opinionen

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se