Självhjälpscoachen: ”Livet handlar om att hitta ett riktigt bra piller”

Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 30 / Pixabay

TIPS FRÅN COACHEN

”Bra livsval växer inte på träd. Men det gör piller.”

Så skriver självhjälpsgurun och livscoachen Pordan Jeterson i sin nya bästsäljande bok 12 Pills for Life.

I sin nya bladvändare skriver Jeterson att psykologi är gay och att det är töntigt att ta eget ansvar. Däremot rekommenderar han varmt att man hittar ett riktigt kul piller och sedan ta det tills man dör. Gärna flera.

– Ta lite prozac och blanda det med benzodiazepiner och fentanyl. Sen sköljer du ner det med några glas rödtjut och lite fultjack. Där har du dig en riktig helkväll, säger Jeterson till Folkhemseliten.

Han menar att varje person borde stå upp rakt med axlarna bak. Och sedan stoppa i sig roliga tabletter tills man OD:ar.

Att lyssna på doktorns rekommendationer tycker han är överskattat.

– Lyssnade Jimi Hendrix eller Amy Winehouse på doktorns så kallade ”rekommendationer”? Skulle inte tro det va? Och dom var fucking legender, säger Jeterson och stoppar därefter in en hel cocktail av färgglada piller i munnen som han fått från en kompis i Amsterdam. Dessa regnbågsfärgade piller med bumbibjörnar på får honom sedan att komplett däcka i intervjusoffan.

Efter ett tag börjar vit fradga att rinna ur hans mun och Folkhemseliten lämnar då platsen innan Folkhemseliten blir misstänkt för något som Folkhemseliten är helt jävla oskyldig till.

12 Pills for Life är Jetersons andra bok. Han har tidigare tidigare skrivit boken Maps of Molly och redan i höst kommer han att släppa uppföljaren, 12 More Pills for Life. Den boken kommer att släppas i samarbete med ett tveksamt opiatlabb i Kina.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.