Skansen öppnar – djuren tvingas använda munskydd

MONTAGE. Foto: Dominicus Johannes Bergsma CC BY-SA 4.0

DJUREN BRYR SIG

Strax innan påsk kom beskedet att Skansen återigen öppnar för besökare. Öppningen kommer att ske med tydliga restriktioner för att hålla tillbaka smittspridningen.

– Alla djur kommer att tvingas använda munskydd och får bara umgås i grupper om sju. De uppmuntras också att hålla två meters avstånd, säger Skansens vd John Brattmyhr.

Beskedet har väckt heta känslor bland Skansens djur där de ångestfyllda kossorna kräver en hård lockdown och har skrivit flertalet arga Facebook-statusar om hur oseriöst Skansens ledning tar smittan.

– Det är vi som riskerar våra liv därute, säger en kossa som Folkhemseliten har talat med.

Kossorna har dessutom rutinmässigt lagt upp Instagrambilder på sig själva med munskydd och texten ”WEAR MASK – SAVE LIVES” under, samt tagit bilder och golat på djur som brutit mot restriktionerna.

Vargarna å andra sidan tycker att restriktionerna är alldeles för långtgående och inskränker deras grundlagsfästa friheter. Nästa helg planerar de att hålla en demonstration på Skansens stora scen i protest mot ledningens restriktioner.

– Om vi inte gör något nu kommer vi att förlora våra rättigheter och styras av Bill Gates och 5G-nätet, säger en varg till Folkhemseliten.

Vargen tillägger att han inte kommer låta sig vaccineras eftersom det är sätt för världseliten att styra massorna genom mind control.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.