Skråmo jättebesviken på jihadisthimlen: ”Ingen av de 72 oskulderna vill ligga med mig”

Bild: Skärmdump Vimeo

JIHADISTERNAS PARADIS Efter sin död nere i Syrien har Michael Skråmo hamnat i jihadisthimlen, och den svenske IS-krigaren är inte imponerad. Till Folkhemseliten rapporterar han att han är jättebesviken, särskilt på de 72 oskulder han blev lovad före sin ankomst. – Ingen av de 72 oskulderna vill ligga med mig, suckar Skråmo besviket.

När Michael Skråmo, den svenske IS-krigaren som dog nere i Syrien, efter sin död flyttade in i jihadisthimlen gjorde han det med höga förhoppningar, och med tankarna kretsande kring oskulderna han skulle få en kraftigt bultande erektion. Men flytten till paradiset har inte gått som han hade hoppats, och framför allt är han jättebesviken på de 72 oskulder han blev tilldelad vid sin ankomst.

– Ingen av de 72 oskulderna vill ligga med mig, dom är fett jävla torra, suckar Skråmo besviket när Folkhemseliten når honom via telefon.

Vidare förklarar han att när han sin vana trogen frågar om samtycke alltid får ett nej, eller en lam ursäkt som ”jag har mens” eller ”min mamma har dött”. Samtidigt menar han att han känner sig diskriminerad, då hans jihadist-bröder med arabiskt eller talibanskt ursprung alla får sex bäst dom vill.

– Jag snackade med Usama Bin Laden häromdagen och han får tydligen en avsugning så fort han ber om det, men för oss med nordiskt ursprung är det tydligt att det finns ett glastak som hindrar oss från att få den mängden ass vi förtjänar, säger Skråmo och spricker i rösten.