Snart kommer uppföljaren till Emily in Paris – Emily in Bachmut

Montage. Bild: Netflix / mil.gov.ua CC BY 4.0

NETFLIX NYA SATSNING

Komediserien Emily in Paris gör succé på Netflix och var en av förra årets mest tittade serier på streamingtjänsten. Nu står det klart att serien får en uppföljare/spinoff – Emily in Bachmut.

I uppföljaren trillar Emily ner i kaninhålet och spenderar dagarna i ända med att hänga på forumen 4Chan, 8Chan och Darknet. Därifrån letar hon sig vidare till ryska regimtrogna nyhetssajter som RT, Sputnik News och Tass.

Den omfattande researchen resulterar i att hon blir ”Red Pilled” och efter att ha publicerat en Z-bild på Instagram och jämfört Zelenskyj med Hitler i en rant på Twitter får hon sparken från sitt jobb som marknadsföringschef i Paris.

I och med det bestämmer hon sig för att göra något vettigt av sitt liv och ansluter därför till Wagnergruppen i syfte att denazifiera Ukraina.

Hon skickas sedan till frontlinjen i Bachmut där hon omringar de ukrainska styrkorna tillsammans med sin charmige nye pojkvän – Wagnerledaren Jevgenij Prigozjin.

– Den nya serien kommer vara precis som den gamla: en härlig feel good-komedi om de små och stora frågorna i livet – kärlek, karriär och denazifiering av Ukraina, säger serieskaparen Darren Star.

Utöver Emily in Bachmut har Netflix dessutom köpt in spinoff-serierna Emily in Mogadishu, Emily in Jemen och Emily in Botkyrka.

Läs även: Putin backar Esbjörn – inleder militär operation mot Ebbas hus

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se