Tangentbordskrigare utnämnd till hedersdoktor i epidemiologi

Tangentbordskrigaren in action. Bild: Skärmdump Facebook

SVERIGE En modig och väldigt talangfull tangentbordskrigare har blivit utnämnd till hedersdoktor i epidemiologi på Uppsala Universitet. Genom hela pandemin har tangentbordskrigaren skrivit ”dom borde gjort så här istället” och näthatat på Tegnell. En annan tangentbordskrigare som dyrkat Tegnell i sociala medier har istället blivit anställd på Folkhälsomyndigheten.

En väldigt modig och mentalt stabil tangentbordskrigare har blivit utnämnd till hedersdoktor i epidemiologi. Uppsala Universitet valde att ge utnämningen efter att tangentbordskrigaren under hela pandemin skrivit ”dom borde gjort så här istället” varje dag på Facebook och näthatat på Folkhälsomyndigheten och Anders Tegnell.

”Genom ett enormt engagemang och medioker grammatisk förmåga har tangentbordskrigaren utmärkt sig som en extraordinär samhällsmedborgare och epidemiolog, bland annat genom att gola ner sina socialiserande medmänniskor samtidigt som han inte själv umgåtts med några vänner. Främst för att han inte har några vänner”, lyder universitets motivering.

Tangentbordskrigaren är själv lyrisk över beskedet.

”Jag är så fucking glad lik som, det her er fet najs!” skriver tangentbordskrigaren på Facebook.

Samtidigt har en annan tangentsbordkrigare som stod på motsatt sida i coronakampen blivit anställd av Folkhälsomyndigheten. Detta efter att hon stöttat Folkhälsomyndigheten på Twitter, bytt profilbild på Facebook till en bild med texten ”Je suis Anders Tegnell”, burit en t-shirt med hans ansikte och spelat Dr. Albans sång om statsepidemiologen på repeat.

”Genom att konsekvent ha stöttat FHM trots tilltagande dödssiffror och allt fler bevis på att vi fullständigt gjort bort oss har hon visat sig synnerligen kompetent för ett jobb på en statlig myndighet”, skriver Folkhälsomyndigheten.

 

 

Om du uppskattar Folkhemseliten får du gärna swisha en slant till oss på 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Om inte det får du gärna sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.