Timbuktu uppmanar till antirasistiskt raskrig

Den antirasistiske raskrigaren Jason Diarré. Foto: Johan Jönnson CC BY-SA 4.0

JASON DIARRÉ, ANTIRASISTISK RASKRIGARE

Efter att den blågula sidan med M, SD, KD och L vunnit det svenska riksdagsvalet manar den ohyggligt godhjärtade artisten och antirasisten Timbuktu – vars riktiga namn är Jason Diarré – till aktion.

På sin Instagram skriver Timbuktu att det är dags för alla svarta och bruna människor att samla ihop sig baserat på hudfärg för att bedriva ett antirasistiskt raskrig mot alla dumdumma vitingar.

”Dags göra verklighet av folkutbytet och utrota alla priviligierade vita män!” skriver antirasisten från sin paradvåning på Södermalm medan han sörplar ostron.

Artisten tillägger att han själv inte kommer att delta i det antirasistiska raskriget eftersom han har matkoma efter för många Doritos och lider av mensvärk, men uppmanar alla andra med samma hudfärg som han att göra det.

”Och om du inte tycker som jag i den här frågan är du en Onkel Tom”, säger Jason Diarré och tillägger att alla rasifierade personer som röstar höger också är fienden.

Läs även: Våldtäktsman som fick 840 000 kr har fortfarande inte råd med elräkningen

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se