Trippelmördarens skämt på Bulletins redaktion: ”Hämta kaffe Tino – annars mördar jag dig”

Foto: Tore Sætre / Wikimedia / Youtube

SKÖNA KOLLEGOR

Det är viktigt att ha kul och kunna skämta på arbetsplatsen. Det tycker i alla fall Ricard Nilsson, den dömde trippelmördaren som numera jobbar på tidningen Bulletin.

– Häromdagen vände jag mig till Tino Sanandaji och sa: ”hämta kaffe Tino – annars mördar jag”. Snubben sprang som blixten till kaffeautomaten. Jag höll på att kissa på mig av skratt, säger den skojfriske trippelmördaren.

Ricard Nilsson berättar också om andra helknasiga skämt som han dragit på jobbet. En gång till exempel frågade en medarbetare om han tror att tidningen kommer att överleva länge till. Då svarade han: ”ja”.

Även på redaktionen är trippelmördarens spjuveraktiga beteende högt uppskattat. Det säger styrelseordföranden Tino Sanandaji medan han sitter bredvid den mordlystne Nilsson.

– Allt han säger är skitkul. Jag bajsar på mig av skratt. HA-HA-HA-HA-HA! säger Tino ivrigt medan svetten rinner ner för hans panna.

Nilsson sitter bredvid och nickar förnöjt.

– Tack Tino. Nu ska jag iväg och lägga en kabel, säger Nilsson och reser sig från stolen.

Innan han går mot dasset klappar han Tino vänskapligt på axeln som rycker till häftigt. När han är borta vänder sig Tino direkt till Folkhemseliten. Det nervösa leendet försvinner från hans läppar.

– Du måste hjälpa mig. Han är galen! vädjar Tino till Folkhemseliten.

– Tinooo! I can hear youuuu! ropar Nilsson från avstånd.

Skräcken i Tinos ögon tilltar.

– Det var bara ett skämt Ricky! Jag svär! ropar den desperate Tino.

– Klart det var. Annars hade jag mördat dig, säger Ricky och börjar sedan skratta okontrollerat.

Då brister även Tino ut i ett nervöst skratt medan svetten forsar ner för hans panna.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.