UEFA: Champions League avgörs på TV-spelet FIFA

Källa: Wikimedia Commons

Efter Coronavirusets spridning har UEFA precis gått ut med att Champions League kommer att avgöras via onlinematcher på FIFA. Varje enskild spelare kommer få styra sin virtuella motsvarighet.

Efter Coronavirusets spridning har UEFA precis gått ut med att Champions League kommer att avgöras via onlinematcher på FIFA. Varje enskild spelare kommer få styra sin virtuella motsvarighet. Matcherna kommer att spelas precis i samma format, med utslagningsronder i de kvarvarande åttondelsfinalerna, kvartsfinalerna, semifinalerna, varpå man i finalen spelar en finalmatch på Counter Strike-kartan de_dust2.

”Vi ser över möjligheterna att muta de virtuella domarna i spelet.” säger Real Madrids president” Florentino Pérez.

”Detta blir ett ypperligt tillfälle för oss att testa någon annan formation än 4-4-2, då Cholo inte är så haj på teknik. Min enda farhåga är att han, och Costa kommer ha sönder handkontrollerna i ett ilskeutbrott.” säger Atlético Madrids assisterande tränare Mono Burgos.

”En sak är säker. Jag kommer missbruka fyrkantsknappen” tillägger Real Madrids kapten Sergio Ramos.

”Finns det någon mod som håller min gubbe automatiskt onside i spelet? Jag frågar åt en kompis. ” undrar Atléticos anfallare Alvaro Morata med en förvirrad min.

Vem som kommer vinna är osäkert. Vi på Folkhemseliten kommer dock rapportera på plats. Vår utsände reporter i Spanien, Kerim Hrustanovic, tippar på att den som lyckas glitcha in flest mål i hörnor och andra fasta situationer, kommer vinna matchen.