Undersökning visar att män som heter Ola har 0 procent streetcred

UNDERSÖKNINGAR Det finns inte någon i Sverige med namnet Ola som har streetcred. Det visar en ny undersökning från Socialstyrelsen som också visar att om du heter Ola finns det 0 procents chans för dig att bli gangsterrappare men väldigt stor chans att du blir revisor eller försäljare av guldfiskar.

En ny undersökning från Socialstyrelsen fastställer nu att alla med namnet Ola har 0 procent streetcred, och om du heter det kommer du förmodligen sluta upp som revisor, mellanchef eller försäljare av guldfiskar. Undersökningen, som var väldigt seriöst genomförd, visade också att om du heter Ola kan du säkert bli jätteduktig på att spela klarinett eller triangel, men du kommer aldrig lyckas som gangsterrappare eller få en karriär inom HA.

– Walla bre, det spelar ingen roll hur tuff du är brushan, heter du Ola kommer du aldrig lyckas på gatan len, säger en av författarna till studien, som föredrar att vara anonym, till Folkhemseliten.

I kölvattnet av undersökningen funderar nu Socialstyrelsen på att förbjuda föräldrar från att döpa sitt barn till Ola, eftersom det kraftigt minskar ett barns möjligheter i livet. Detta gäller oavsett om det är en pojke eller flicka.

– För pojkar minskar det möjligheten att lyckas på gatan och för flickor minskar det möjligheten att inte bli lesbisk, säger en annan forskare, som är väldigt seriös, till Folkhemseliten.

Rykten gör gällande att både Ken Ring och Sebbe Staxx föddes med namnet Ola, men att det var först när de bytte namn som de lyckades som rappare.