Våldtäktsman som fick 840 000 kr har fortfarande inte råd med elräkningen

Damir Al-Ali

SNYFTREPORTAGE

Elpriserna slår hårt mot Sveriges befolkning.

En som drabbas är våldtäktsmannen Damir Al-Ali, som efter beslut från Justitiekanslern fick 840 000 kronor i skadestånd från staten. Men trots det höga skadeståndet har han fortfarande inte råd att betala elräkningen.

– Jag fattar inte hur det här jävla u-landet kan ha så höga elräkningar. Ska jag behöva våldta igen eller? frågar sig Al-Ali.

Vidare menar Al-Ali att det var fel av Sverige att stänga kärnkraftsreaktorerna Ringhals 1 & 2.

– Det här landet lägger pengar på helt fel saker. Jag förstår inte hur man kan spendera pengar på vindkraft när man kan välja att utveckla kärnkraften.

När Justitiekanslern Mari Heidenborg får höra talas om våldtäktsmannens likviditetsproblem blir hon alldeles till sig.

– Nämen kära nån… har han inte ens råd med elräkningen? I så fall måste vi genast ge honom mer pengar! säger Heidenborg och börjar omedelbart skriva en ny check på 840 000 kronor till Damir Al-Ali.

– Stackars liten…, mumlar hon tårögt medan hon gör i ordning checken.

En som dock inte är glad över Al-Alis uttalande är Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi.

– Att han våldtar har bara med socioekonomiska faktorer att göra och det kan inte han hjälpa. Men om han talar gott om kärnkraft är han en dålig människa som måste utvisas, säger Märta-fjärta.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter och vill att vi fortsätter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.