Vuxengäng ränner runt och förstör ungdomsfester – kallar sig ”Fittor på stan”

Montage. Foto: Facebook

OBEHAGLIGA GATUGÄNG

Ett obehagligt vuxengäng har den senaste tiden strykt omkring på Sveriges gator och torg.

Gänget, som kallar sig ”Fittor på stan”, har gjort det för vana att ränna runt nattetid och förstöra för ungdomar som vill partaja och ha det gött. Det gör man bland annat genom att ta ungdomars bärs, krascha deras fester och gola ner dem till aina.

Medelåldern i gänget är omkring 45 och dess medlemmar har ofta tillhört andra problematiska organisationer som Pingstkyrkan eller Nykterhetsrörelsen. Skräckslagna ungdomar har börjat kalla medlemmarna för ”nattvandrare”.

Gänget är en löst sammansatt organisation med kapitel i nästan alla svenska städer. Gemensamt för dem är hängivenheten att på deras så kallade ”nattvandringar” göra ungdomars liv så tråkigt som möjligt samt att slå ner på droganvändning och allt annat som är lattjo.

Flera ungdomar som Folkhemseliten pratat med vittnar om gängets skrämselmetoder och terrorverksamhet som gör att de inte längre vågar gå ut och kröka på skolgården som normala tonåringar.

– Man kan inte ens röka en feting vid stationen längre utan att de golar ner en, säger en ungdom till Folkhemseliten.

Enligt ungdomen råder det en tystnadskultur på gatan som gör att ungdomar inte sätter sig upp mot det terroriserande vuxengänget, av rädsla för att torska.

– Så fort man ser medlemmar iförda MC-jackor med gängnamnet på ryggen grips man av fasa. Oftast behöver dessa medlemmar inte ens berätta deras ärende utan bara visa upp sina jackor med gängsymboler för att få sin vilja igenom, säger ungdomen.

– Fittor på stan har sina hantlangare överallt och man vet aldrig när de ska ta ens bira eller ganja eller tjalla till snuten. Om det fortsätter så här kommer snart inga ungdomar våga gå ut och dricka sig stupfulla på skolgården längre! säger en annan ungdom.

Folkhemseliten har försökt nå företrädare för Fittor på stan men ingen har velat ställa upp på en intervju. De hänvisar till att media brukar förvanska allt de säger och inte behandlar dem med den respekt de förtjänar.

Dessutom riskerar de att förlora sin streetcred när folk i kommentarsfältet till artiklarna kallar dem för saker som ”golbögar”.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.