Wuhan arrangerar covidvandringar för turister

Finns verkligen INTE EN CHANS att viruset spreds härifrån. Foto: Ureem2805 CC BY-SA 4.0

RESA & NÖJE

Covid-19:s födelsestad Wuhan har börjat arrangera covidvandringar för turister.

I rundturen får stadens besökare bland annat se djurmarknaden där de amerikanska imperialisterna smugglade ut coronaviruset för att smutskasta den framstående kinesiska staten och labbet som viruset VERKLIGEN INTE spreds ifrån men som anklagas i ondskefull, västerländsk propaganda.

I ett av paketpriserna avslutas vandringen med en supersmaskig fladdermussoppa.

– Host host host, nu känner jag mig visst lite sjuk! brukar guiden Xi Ping Pong skoja med turisterna vid vandringens slut.

– Lol, så fucking najs att han har självdistans och kan skämta om sånt! brukar en 45-årig manlig mellanchef i turistgruppen säga då.

Den 45-årige mellanchefen brukar sedan bli lite för bekväm med guiden och börja skämta om att den store ledaren Xi Jinping ser ut som Nalle Puh. Då brukar guiden peka indignerat på mellanchefen och säga:

– Du vara fiende till folkrepubliken! Amerikansk imperialist du vara!

Sedan brukar mellanchefen kidnappas av maskerade män som förmodligen inte alls tillhör den kinesiska staten och köras iväg i en van med mörka rutor.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.