39-årig man tog tugga av Paolos pasta – drabbades av plötsligt behov att köpa sex

Paolos superfarliga spaghetti. Foto: Privat.

SVERIGE Igår hade en 39-årig man dukat upp för middag med Paolos pasta. Men så fort han tog en liten tugga av pastan blev han personlighetsförändrad och genast tvungen att köpa sex på första bästa bordell. – Det här bevisar att Paolos pasta är livsfarlig, säger justitieminister Morgan Johansson, som menar att man bör korsfästa Paolo Roberto.

Vid sjutiden igår hade en 39-årig man dukat upp för middag. Rätten var pasta carbonara och pastan som 39-åringen använde sig av var av märket Paolos (tidigare ägt av Paolo Roberto). Det räckte med en liten tugga för att mannen skulle bli helt personlighetsförändrad och senare på kvällen greps han i en bordellhärva efter att ha drabbats av ett plötsligt behov att köpa sex. Utredarna är bombsäkra på att beteendet har med pastan att göra. Justitieminister Morgan Johansson håller med.

– Det här bevisar att Paolos pasta är livsfarlig, det räcker med en liten tugga för att man ska förvandlas till en torsk, säger Johansson.

För att bevisa hur farlig Paolos pasta är ledde justitieministern ett oberoende experiment där han själv tog en tugga av Paolos pasta tillsammans med Paolos tomatsås. Direkt därefter åkte han till en bordell och köpte sex av en moldavisk prostituerad. Och efter det ställde han upp i en dåligt tajmad TV4-intervju.

– Det hade jag aldrig gjort annars, kan bara ha med pastan och tomatsåsen att göra. I vanliga fall kan jag inte ens få stånd, säger Mogge Justice, som han också kallas, och tillägger att han själv inte kan straffas för brottet eftersom det gjordes i forskningssyfte.

Kritiker menar dock att det inte är säkert om det var att maten som fick Mogge att köpa sex, men det är röster som justitieministern avfärdar.

– Dom kan uppenbarligen inget om science, säger Mogge Justice.

Justitieministern föreslår nu en slutgiltig lösning på Paoloproblemet, där alla hans matvaror och kokböcker ska brännas på bål och Paolo Roberto själv ska korsfästas.

– När vi gjort det kommer ingen man någonsin att köpa sex igen, säger Mogge Justice.