Abbe Blattelito nominerad till Nobels fredspris – förenar Sverigevänner och orten i ett gemensamt hat

Foto: Instagram

RIMLIGA NOMINERINGAR Den kontroversielle influencern Abbe Blattelito nomineras till Nobels fredspris. Detta på grund av sin enastående förmåga att föra samman människor. – Abbe Blattelito är så avskyvärd att han fått människor som aldrig skulle prata med varandra att förenas i en gemensam vilja att wasta honom, lyder motiveringen.

Abbe Blattelito är nominerad till Nobels fredspris.

Den kontroversielle influencern som förra året friades för mordet på sin före detta flickvän har på kort tid lyckats ena Sverigevänner och orten i ett gemensamt hat, för vilket han nu nomineras till det finaste fredspriset av dem alla.

– Abbe Blattelito är så avskyvärd att han fått människor som aldrig skulle prata med varandra att förenas i en gemensam vilja att wasta honom. Det finns få personer som för människor samman på det viset, säger den norske politiker som nominerade Blattelito till Nobels fredspris, som tycker att Herr Blattelito påminner om Gandhi.

Statsminister Stefan Löfven håller helt med den norske politikern.

– Varje gång jag ser hans fejs vill jag smälla till det med en stekpanna. På den punkten är jag och Jimmie Åkesson helt ense, säger statsministern.

Rapporter gör gällande att människor runt om i landet – Flashback-rasister så väl som ortengangsters – gått samman och förenats i sitt hat mot Abbe Blattelito. Bland annat har båda dessa grupper tillsammans kidnappat honom och därefter torterat honom med elchocker från ett bilbatteri, samtidigt som man sjungit på John Lennons Imagine.

I och med nomineringen har det dessutom satts upp en gala med namnet Hela Sverige Skallar (Abbe Blattelito).

Till galan planerar arrangörerna att återigen kidnappa Blattelito. Därefter kommer ledande politiker från alla riksdagens partier att samlas för att gemensamt sparka ner honom samtidigt som de håller varandra i hand – ungefär som när Nelson Mandela och Sydafrikas förre president F.W. de Klerk gick samman för att avveckla apartheidsystemet.

I slutet av galan kommer Blattelito att brännas på bål samtidigt alla deltagare sjunger We shall overcome av Pete Seeger. Sedan går man vidare till att tortera andra gemensamma hatobjekt, där bland annat Martin Timell ligger högt upp på listan.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.