Årets julklapp: jättesöt kinesisk baby som Angelina Jolie inte hunnit adoptera än

Bild: Wikimedia Commons

JULEN I hård konkurrens med dataspelet Fortnite och minidrönare har söta kinesiska babies som Angelina Jolie inte hunnit adoptera än utsetts till årets julklapp, något som får adoptionsbyråerna att jubla. – Kinesiska babies är dom helt klart sötaste på marknaden just nu, säger Frilton Miedman, marknadsanalytiker på adoptionsbyrån Megacute Babies AB.

Det blev till slut jättesöta kinesiska babies som den amerikanska skådespelerskan Angelina Jolie inte hunnit adoptera än som blev utsett till årets julklapp 2018, i hård konkurrens med dataspelet Fortnite och minidrönare. Beskedet får adoptionsbyråerna att jubla, vars samlade uppfattning är att kinesiska babies är de bästa babies som finns att tillgå på marknaden idag.

– Kinesiska babies är dom helt klart sötaste på marknaden just nu, säger Frilton Miedman, marknadsanalytiker på adoptionsbyrån Megacute Babies AB.

Enligt Miedman är det hög att slå till nu om man planerar att ge bort en adopterad kinesisk baby i julklapp, då trycket redan var högt som det var och lär öka ännu mer nu när det blivit årets julklapp.

– Förra veckan fick vi en beställning på 500 kinesiska babies från Madonna och alldeles nyss meddelade Angelina Jolie på sin Instagram att hon planerar att adoptera ytterligare 2000 babies av varierande etnicitet, så det gäller nog att passa på nu innan lagret tar slut, säger Miedman.

För den som inte är desperat och är redo att hålla huvudet kallt kan det dock vara värt att vänta till mellandagsrean, då eventuellt kvarvarande babies kan gå för en betydligt billigare slant i den årliga lagerrensningen.

– Men då får man räkna med att det är andrahandssorteringen som gäller och att man kanske inte riktigt får den kvalitet man efterfrågar, säger Miedman.