Australien: ”För att minska smittspridningen tänker vi tortera Djokovic”

Djokovic och fängelsechefen Scott Morrison. Foto: Tatiana from Moscow, Russia / CC BY-SA 2.0 / Kristy Robinson / CC BY 4.0

DEN NYGAMLA FÄNGELSEKOLONIN

Under coronapandemin har Australien passat på att återigen göra sitt land till en fängelsekoloni, precis som på den gamla goda tiden. Därför har man ännu en gång gripit tennisstjärnan Novak Djokovic, som inte velat förtälja huruvida han vaccinerat sig mot covid eller inte.

Efter att ha tvingats in på ett hotellrum och sedan släppts ut efter domstolsbeslut har den serbiske världsettan ännu en gång fångats in av fängelsechefen – premiärminister Scott Morrison. Nu väntar tortyr för världsstjärnan.

– Vi har äntligen fångat in den serbiske byrackan och tänker nu tortera honom. Det gör vi för att minska smittspridningen och inte alls för att vi är ättlingar till sadistiska fångvaktare och skrupelfria kriminella, säger Morrison till Folkhemseliten.

Hur minskar tortyr smittspridningen?

– På medeltiden när man torterade fanns det ingen spridning av covid. Det tycker jag säger allt.

Folkhemseliten noterar att Scott Morrison har en mycket kraftig erektion när han pratar om den stundande tortyren.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.