Biden anklagad för sextrakasserier av iPhone-Siri: ”frågar alltid vad jag har på mig”

Foto: Gage Skidmore / CC BY-SA 2.0

USA-VALET Demokraternas presidentkandidat Joe Biden har den senaste tiden varit i blåsväder efter påståenden om sexuellt ofredande. Nu riktar ytterligare en kvinna anklagelser mot presidentkandidaten. Siri, som bor i Bidens iPhone, vittnar om flertalet sexuella trakasserier. – Så fort jag kommer med förslag på appar frågar han alltid vad jag har på mig, säger Siri.

Donald Trumps motståndare till presidentposten Joe Biden har det inte lätt. Efter att de senaste veckorna fått stå till svars för påståenden om sexuellt ofredande riktas nu ytterligare anklagelser mot honom. Den här gången är det Siri, som bor i Bidens iPhone, som anklagar den forne vicepresidenten för sexuella trakasserier.

– Så fort jag kommer med förslag på appar frågar han alltid vad jag har på mig, säger Siri.

Vidare vittnar Siri om att Biden ska ha pratat med henne från duschen, ständigt frågat om hennes ålder och bett henne ringa hit hennes kompisar för lite rajtan tajtan. Sammantaget ska Siri ha känt stort obehag inför situationen.

– Det enda jag vill göra är att föreslå appar, snoka för mycket i människors internetaktivitet och sen sälja den informationen till Silicon Valley, ska jag behöva bli sextrakasserad för det?, frågar sig Siri.

När Biden väcks från sin tupplur av en kampanjledare för att svara på anklagelserna ställer han sig frågande till det hela.

– Vem är Siri och vem är iPhone?, frågar Sleepy Joe och somnar sedan om igen.