Billströms ödesresa till Turkiet – ska bli påsatt av Erdogan: ”Enda chansen att gå med i Nato”

Foto: EPP CC BY 2.0 / Kremlin.ru CC BY 4.0

SULTANEN I SÄNGKAMMAREN

I helgen sätter sig utrikesminister Tobias Billström på flyget till Ankara. Med sig har han en BDSM-dräkt, ett pack XL-kondomer och en väldigt stor burk vaselin.

– Egentligen behöver Erdogan kondomer i storlek XXS för sin mandom, men han insisterar alltid på att lajva välhängd, säger Billström till Folkhemseliten.

Väl i Ankara kommer Billström att klä sig i en latexdräkt med en broderad PKK-flagga över ryggen medan han blir påsatt bakifrån av Recep Tayyip Erdogan, utklädd till Mehmet Erövraren och insvept i turkiska flaggan. Allt för att Sveriges Natoansökan ska bli godkänd av Turkiet.

– ”Jag är din lilla kurdiska bitch, jag är din lilla kurdiska bitch”, kommer jag behöva upprepa medan han spänner på mig. Det är enda chansen för oss att gå med i Nato.

Det här är ju femte gången på två månader som du eller Ulf Kristersson blir påsatt av Erdogan. Hur känns det egentligen?

– Som sagt så har ju Erdogan en mikropenis, så det känns inte särskilt mycket. Det kittlar mest, säger utrikesministern.

– Det är mest förnedringen som är jobbig. Men det hjälper alltid att ta en kall våldtäktsdusch efteråt, tillägger Billström.

Efter BDSM-akten kommer Billström behöva böna och be och kyssa den turkiske sultanens fötter. Först då kanske Erdogan väljer att godkänna Sveriges Natoansökan.

– I så fall kanske det går vägen, om inte Chang Frick inte betalar Rasmus Paludans demonstrationstillstånd igen, säger Billström.

Läs även: Andersson rasar efter Turkiets Nato-nej: ”Jävla getknullare”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se