Björn Söder avslöjad med att skriva PK-kommentarer på Flashback – skyller på morsan

Bild: Wikipedia

SVERIGE Björn Söder har avslöjats med att skriva PK-kommentarer på Flashback. Under kontot Krambjörn_Gullizz har han bland annat skrivit att han älskar flyktingar och hyllat både Gudrun Schyman och Linnea Claesson. Söder själv skyller på att han lånat ut kontot till sin morsa som han menar är en PK-fitta.

Efter Sverigedemokraten Jonas Millard och Socialdemokraternas Sultan Kayhan är Björn Söder den senaste i raden av politiker att avslöjas med att skriva olämpliga kommentarer på Flashback. Genom kontot Krambjörn_Gullizz, som går att spåra till hans IP-adress, har han skrivit en lång rad PK-kommentarer som att han ”älskar flyktingar” och utöver det hyllat både Gudrun Schyman och Linnea Claesson, kommentarer som kraftigt strider mot den officiella partilinjen. Söder själv menar dock att han lånat ut kontot till sin morsa som enligt honom skrivit kommentarerna.

– Ända sen klimakteriet har hon varit en riktig PK-fitta, det här är sista gången jag lånar ut kontot till henne, säger Söder.

Kommentarerna, som skrevs vid olika datum på klockslagen 00.43, 01.21 och 03.37, ska enligt Söder kommit till då hans morsa åkt upp från Skåne och knackat på hos honom mitt i natten och frågat om hon får använda hans dator och Flashback-konto för att få ”skriva av sig lite”, varpå Söder ska ha tackat ja.

Även Millard och Kayhan skyllde på att de lånat ut sitt konto till andra personer, som sedan ska ha skrivit de olämpliga kommentarerna de senare blivit kritiserade för. Händelserna får statsminister Stefan Löfvén att ryta till.

– Här har vi svenska politiker som är bussiga nog att låna ut sina Flashback-konton, vilket deras vänner missbrukar genom att hålla på och fåna sig. Skärpning!, säger Löfvén i ett officiellt uttalande.

Vidare menar Löfvén att man som politiker bara ska låna ut sitt Flashback-konto till folk man litar på och att han själv enbart lånat ut det till hans ’sister from another mister’ Margot Wallström och hans hemlige älskare Anders Ygeman.