Coronasmittad 20-åring funderar på att smitta sin mormor: ”vore najs att få hennes lägenhet”

Mongot

CORONA En coronasmittad, 20-årig man funderar på att smitta sin mormor. Mormodern sitter nämligen på ett helsjysst arv som 20-åringen skulle vilja ha. – Helt ärligt: det vore najs att få hennes lägenhet, säger 20-åringen.

En 20-årig snubbe blev tidigare i veckan smittad med corona. Nu funderar han på att smitta sin mormor. Mormodern har nämligen ett helsjysst arv som 20-åringen, som fortfarande bor hos sina föräldrar, skulle vilja ta del av.

– Helt ärligt: det vore najs att få hennes lägenhet på Karlaplan, säger 20-åringen.

20-åringens mamma håller inte med sin son utan vill att hennes moder fortsätter vara frisk.

– Jag har sagt till Thorsten (20-åringen) att om han lovar att inte smitta min mamma så köper jag honom ett nytt PlayStation, säger mamman.

Mormodern själv säger sig vara fullt redo för den 20-årige Thorstens ankomst.

– Jag går runt med full skyddsmundering och en stekpanna i handen dagarna i ända. Om den där lilla skitungen kommer är jag redo. Bring it on, bitch! säger mormodern.

Efter att ha gjort sin shoutout halkar mormodern på ett bananskal och bryter höften.

– Lol, jävla sopa, säger Thorsten när han får höra om mormoderns olycka.

När Folkhemseliten sedan frågar vad Thorsten är för ett nördigt jävla namn på en 20-åring så springer Thorsten gråtandes in på sitt rum.

 

Om du uppskattar Folkhemseliten får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Om inte det får du gärna sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.