Danielson stolt över sparken: ”Har tränat Kung Fu i Kina”

Foto: SVT

FLYKICKS

Sverige förlorade igår i förlängningen i åttondelsfinalen mot Ukraina. Därmed är man utslagna ur EM. Detta efter att Marcus Danielson blivit utvisad efter en dobbspark mot en ukrainsk spelares knä.

Trots uttåget är Danielson riktigt stolt över sparken.

– Jag har tränat fett mycket Kung Fu i Kina. Min tränare, Jackie Chan, brukar klaga på att mina sparkar inte är tillräckligt fierce. Men den här gången fick jag fan till det, säger han med ett stolt leende över läpparna.

Att sparken genererade i ett rött kort är ett domslut som han inte håller med om.

– Jag tycker det är lite bögigt. Man måste ju för fan få kicka skiten ur motståndarna. Vad vore det annars för sport?

Danielson tar också inspiration från olika TV-spel.

– Den där sparken är tagen från Tekken 3 och min favoritkaraktär Heihachi. Nästa spark jag kommer göra är tagen från Mortal Kombat där jag gör en flykick och sparkar av skallen från kroppen. Den sparar jag till Pepe i Portugal eller något annat CP, säger Danielson.

STÖD OBEROENDE OCH FAKTAGRANSKADE FEJKNYHETER!!! Swisha till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.