Därför gör ABBA comeback: Har spelskulder och behöver finansiera sitt heroinberoende

Foto: Youtube

NÄR MUSIKEN TYSTNAR

Förra veckan släppte ABBA ny musik för första gången på 40 år och senare i år kommer man att uppträda virtuellt på en konsert i London. Till Folkhemseliten berättar man varför:

– Jag har spelat bort alla mina rikedomar på hasardspel och tuppfäktning. Nu har jag enorma spelskulder hos juggemaffian och om jag inte betalar kommer jag att dö som Jimmy Hoffa. Därför behövde jag göra comeback för att få in lite para, säger Björn eller Benny (Folkhemseliten kan inte skilja dem åt).

Den andre av Björn eller Benny har en annan anledning till att göra comeback:

– På senare år har jag utvecklat ett mycket seriöst heroinberoende. Hur ska jag kunna finansiera det utan musiken? Sälja sex på Malmskillnadsgatan börjar jag bli för gammal för, säger Björn eller Benny och ger ifrån sig ett glädjelöst skratt. När han öppnar munnen ser Folkhemseliten att han saknar tänder.

Agnetha och Anni-Frid ville egentligen inte återförenas med bandet. Men när Björn och Benny slog ihop sina kloka huvuden lyckades de övertala sina exfruar.

Genom en serie hot om att läcka hämndporr i form av nakenbilder och hemmagjorda sexvideor från deras krackelerade äktenskap gick Agnetha och Anni-Frid slutligen med på att göra comeback.

– Gud va kul att vi är återförenade! Och att alla är här helt frivilligt! sa Björn eller Benny med sitt tandlösa leende när de för första gången sågs igen i studion.

Agnetha och Anni-Frid sa ingenting utan nickade tyst och tittade ner i marken.

Tycker du också att Folkhemseliten är världens bästa spridare av fejk njuuuus? Stöd i så fall gärna oss genom att swisha en slant till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Läs även: Ingvar Kamprad lever – bor på paradisö med Biggie Smalls och 2pac

Läs även: Oldsbergs avslöjande: ”Bingolotto styrs av Illuminati!”