Därför rånade Dree Low kiosken: ”Var fett sugen på ostbågar”

Foto: Youtube

FULLT LEGITIMA SKÄL

I veckan greps Dree Low för inblandning i ett rån mot en kiosk i Akalla tidigare under året. Den populäre artisten häktades sedan på sannolika skäl misstänkt för rånet.

Nu väljer Dree Low att erkänna brottet – och berätta varför han gjorde det.

– Jag var fett sugen på ostbågar yani. Hade inte ätit på typ tjugo minuter och höll på att svälta ihjäl, säger den välnärde artisten.

Dree Lows advokat Harvey Specter tycker att skälet till rånet är tillräckligt för att få honom frikänd.

– Klart shunon ska ha ostbågar! Hur ska han annars kunna bibehålla sin fördelaktiga kroppsvikt? frågar sig Specter.

Specter klagar också på sin klients förhållanden i häktet där han inte ens fått prinsesstårta till frukost. Något som han annars äter varje morgon tillsammans med 5 kilo smör.

– En sak är säker: när den vördnadsvärde herr Low lämnar häktet kommer han att väga under 200 kilo. Och det strider mot mänskliga rättigheter, säger Specter.

Men Dree Low är inte den enda som är missnöjd. I torsdags lämnade 15 kriminalvårdare in ett klagomål till facket om artistens vistelse i häktet. Anledningen är stanken från rapparens ständigt återkommande diarré, till följd av hans socker- och fettfyllda kosthållning. Rövgasen har gjort det svårt för kriminalvårdarna att sköta sitt arbete.

– Hans rövhål läcker som ett djävla babianarsle. Snubben saknar ju helt klart fungerande ringmuskler. Varannan timme behöver vi utrymma lokalen med risk för gasförgiftning, säger kriminalvårdaren Paul Edgecomb.

Hittills har en medfånge på häktet avlidit efter att ha utsatts för Dree Lows rövgas.

Tycker du om Folkhemselitens fejk njuuuus? Stöd i så fall gärna oss genom att swisha en slant till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.