Digerdöden uppstod på grund av 5G

Bild: Wikipedia

SERIÖS FORSKNING I dessa coronatider har många valt att beskylla pandemin på utbyggandet av 5G-nätet. Nu har de fått mer vatten på sin kvarn, då ny seriös forskning visar att även digerdöden uppkom på grund av 5G-nätet.

Under pågående pandemi har många briljanta tänkare kopplat samman coronautbrottet med utbyggandet av 5G-nätet, och menat att det finns ett samband däremellan. Mycket talar nu för att de har rätt, då ny jätteseriös forskning visar att även digerdöden, som härjade i Europa på 1300-talet, uppstod samtidigt som utbyggandet av 5G-nätet.

– Senmedeltiden var första gången som kineser anställda på Huawei kom till Europa längs med Sidenvägen för att bygga ut 5G-nätet på en upphandling av Bill Gates. På så vis skulle den tidens européer få tillgång till bättre mobilsurf för att livestreama häxbränningar och e-handla billigt skit från Asien, samtidigt som Kina ökade sitt inflytande i regionen. Men just som man satt upp 5G-masterna började digerdöden att härja. Coincidence? I think not, säger historikern Dick Harrison.

Men sammanträffandena slutar inte där. Enligt Harrison har alla pandemier i världshistorien korrelerat med utbyggandet av 5G-nätet.

– Även pandemierna som lamslog det antika Grekland och Romarriket uppstod i samband med att de byggde ut 5G-nätet, säger Harrison.

Vilka man ska skylla utvecklingen av 5G samt pandemin på är oklart, då det finns väldigt många kandidater.

– Bill Gates, Kina, Illuminati, Bilderberggruppen, Frimurarna: det finns många att välja mellan. Själv väljer jag att skylla på judarna, säger Harrison.

Enligt Harrison är det viktigt att vi nu återvänder till de äldre kommunikationsmedlen, så vi inte riskerar att drabbas av ytterligare pandemier.

– Själv kommunicerar jag bara med röksignaler, det är den enda teknologin som inte visat sig orsaka pandemier, säger Harrison.

 

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till oss på 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Om inte det får du gärna sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.