Ebola är svartsjuk på Corona: ”Jag är faktiskt också farlig!”

Svartsjuk Ebola. Bild: Wikimedia Commons

VIRUS Nyhetssändningarna nuförtiden handlar nästa enbart om Coronaviruset. Det har gjort att det äldre och mer rutinerade viruset Ebola blivit fett svartsjuk. – Varför är det ingen som pratar om mig längre? Jag är faktiskt också farlig!, säger Ebola i en arg video på Instagram. – Haters gonna hate, svarar Corona i kommentarsfältet.

Den senaste tidens nyhetsflöden har varit fyllda av rapporteringen om Coronavirusets spridning. Det hela har gått så långt att det äldre och mer erfarna viruset Ebola blivit svartsjuk på Corona, och menar att hypen är obefogad och att folk borde prata mer om honom.

– Varför är det ingen som pratar om mig längre? Jag är faktiskt också farlig!, säger Ebola i en arg video på Instagram, och tillägger att Corona bara är en ”copycat” och en ”fucking nolla”.

– Corona är precis som kineserna han ger sig på: han plagierar bara.

I ett annat inlägg hävdar Ebola att han är mycket coolare och mer crazy än Corona eftersom han mördat en massa fattiga afrikaner som folk tycker mer synd om än Coronas kommunistkineser som, enligt Ebola, ”ändå ingen bryr sig om”.

Corona tar dock lätt på kritiken.

– Haters gonna hate, svarar han i kommentarsfältet till Ebolas video.

Corona la sedan upp en egen video där han menar att Ebola är en föredetting som bara är avundsjuk över att han tappat formen och att han numera har färre följare på Insta.

– Kolla hans senaste video om mig till exempel: den fick bara tolv likes! Tolv likes! Vad är det för loser?, säger Corona i videon.

Bråket på sociala medier slutade med att AIDS kom in i bilden, som gav en brutal diss till dem båda.

– I över 30 år har jag mördat massor med människor och mest av allt afrikaner och bögar som alla tycker synd om, I’m the baddest virus alive, säger AIDS till sina miljontals följare.