Edward Blom nerknuffad på magen av SL-vakt – trodde han var gravid

Bild: Youtube

SVERIGE TV-stjärnan Edward Blom blev tidigare idag nerknuffad på magen av en SL-vakt i tunnelbanetrafiken. Anledningen var att vakten trodde Blom var gravid. Men när han märkte att Blom bara var fet bad han snabbt om ursäkt och bjöd sedan på prinsesstårta.

Det var på tunnelbanan mellan Östermalmstorg och Karlaplan i Stockholm idag som Mathistorikern och TV-personligheten Edward blev nerknuffad så hårt att han landade på magen av en av SL:s säkerhetsvakter. Anledningen var att han trodde Blom var gravid och ville mörda hans barn, men när han senare märkte att han bara var fet bad han om ursäkt genom att bjuda på prinsesstårta.

– Jag skäms något så oerhört, det är bara gravida människor jag vill knuffa, inte feta, säger vakten till Folkhemseliten.

SL-vakter är just nu på uppdrag att leta upp och knuffa ner gravida kvinnor i kollektivtrafiken så att de landar på magen. Uppdraget kommer från regeringen och är i grund och botten en klimatinsats som syftar till att minska överbefolkningen. Förslaget har främst lobbats igenom av Miljöpartiet men efter flertalet pinsamma incidenter där vakter råkat knuffa ner tjockisar istället för gravidisar har nu en utredning tillsats som ska undersöka huruvida det är värt att fortsätta insatsen.