Edward Bloms genidrag: lagrar fett inför den stundande apokalypsen

Bild: Youtube

SVERIGE Att Edward Blom är en sann livsnjutare har väl inte gått någon förbi. Men att han också är fucking skitsmart kanske kommer som en nyhet för många. TV-profilen och prepperns senaste genidrag är att äta sig så bautafet som möjligt, för att på så sätt lagra fett inför den kommande apokalypsen. – Bästa idén ever, säger Blom i ett officiellt uttalande.

Preppern Edward Blom har kommit med ännu ett genidrag. Den senaste idén från mannen som vanligen är känd som livsnjutare men också är ultrageni är att äta sig så dundertjock som möjligt för att på så sätt lagra fett och kalorier inför den stundande apokalypsen.

– Jag har haft många bra idéer men det här är den bästa idén ever, säger Blom i ett officiellt uttalande.

Sedan länge står det klart att apokalypsen kommer att ske närsomhelst nu, antingen på grund av miljöföroreningar, raskrig eller för många säsonger av Bonde Söker Fru. Därför har flera kändisar hakat på trenden skapad av Blom, däribland Leif GW Persson, Kicki Danielsson och Kakan Hermansson, som påstår att det är heteronormativt att inte förbereda sig genom fettlagring.

Blom är dock den som kommit längst och på de senaste två dygnen har han gått upp med 50 kilo, främst med hjälp av cupcakes och smörsås. Målet är att nå milstolpen 1 ton. Då kommer Blom, enligt han själv, ha så mycket fett på kroppen att han är redo att överleva i 500 år.

– The sky is the limit, avslutar Blom sitt officiella uttalande med.