Efter försämrade arbetsvillkoren: LO:s ordförande utmanar Löfvén på Rap Battle

Bilder: Wikimedia Commons

SVERIGE De försämrade arbetsvillkoren för löntagarna har fått relationen mellan Socialdemokraterna och fackförbundet LO att surna. Det hela har nu gått så långt att LO:s ordförande Karl-Petter Thorvaldsson utmanar Stefan Löfvén på Rap Battle, en utmaning som statsministern antagit. – Jag ska visa alla hatare att det är jag som är kingen, säger Thorvaldsson, som går under artistnamnet Karly P, i ett officiellt uttalande.

Som resultat av den senaste budgetens försämrade arbetsvillkor för löntagare har relationen mellan Socialdemokraterna och fackförbundet LO kallnat. För att visa sitt missnöje har LO:s ordförande Karl-Petter Thorvaldsson utmanat Stefan Löfvén på Rap Battle, en utmaning som statsministern antagit.

– Jag är inte den som fucking backar, vill han ha fajt så ska han få fajt, säger Stefan Löfvén, vars artistnamn är Steffzilla.

Thorvaldsson räds dock inte statsministern, som han refererar till som ”fake ass bitch” och ”dirty hoe”.

– Jag ska visa alla hatare att det är jag som är kingen, säger Thorvaldsson, som går under artistnamnet Karly P, i ett officiellt uttalande.

Förutom Karly P och Steffzilla kommer kombattanterna dessutom få ta med respektive entourage till duellen, som kommer äga rum i riksdagshusets garage. I Steffzillas entourage ingår Mikael ’Mad Mick’ Damberg, Morgan ’Notorious Mogg’ Johansson och Anders ’Lil’ Y’ Ygeman, som har som gimmick att enbart vara klädd i Y-front-kalsonger under varje Rap Battle. Karly P tar med sig hela ledningen i Kommunal, eftersom dem med sina korruptionsskandaler är mest gangsta.