Efter hoten: enligt undersökning vill 0 procent av amerikaner se Jeff Bezos naken

Jeff Bezos. Bild: Wikimedia Commons, Steve Jurvetson

USA Washington Posts ägare Jeff Bezos säger sig ha mottagit hot från Trump-lojalister om publicering av nakenbilder på honom, om inte Washington Post lägger ner en planerad granskning av den amerikanske presidenten. Hotet har dock slagit tillbaka, då en undersökning visar att exakt 0 procent av amerikaner vill se Bezos naken. – Vi behöver ju redan se hans tredje pungkula, varför skulle vi vilja se de två andra?, säger en deltagare i undersökningen och syftar på miljardärens testikelliknande huvud.

Amazon-grundaren och Washington Post-ägaren Jeff Bezos påstod i torsdags att han mottagit hot från Trump-lojala tidningen National Enquirer. Hotet ska ha varit att publicera nakenbilder på miljardären, ifall dennes tidning inte la ner en planerad granskning av presidenten. Frågan är dock vad hotet har för bäring, då en undersökning visar att exakt 0 procent av USA:s befolkning vill se Jeff Bezos naken.

– Vi behöver ju redan se hans tredje pungkula, varför skulle vi vilja se de två andra?, säger en deltagare i undersökningen och syftar på miljardärens testikelliknande huvud.

Resultatet på 0 procent ligger dessutom inom felmarginalen, vilket betyder att det kan vara ännu färre än så som vill se miljardären i bara mässingen.

– Snälla Enquirer, jag lovar att rösta på Trump så länge jag slipper se Jeff Bezos utan kläder!, säger en annan deltagare.

20 procent spydde vid frågan

Enligt skaparna av studien spydde 20 procent av de tillfrågade när de fick frågan om de ville se Bezos naken, vid tanken på den ödleliknande Amazon-grundaren in på bara skinnet. Ytterligare 50 procent fick kväljningar och 5 procent vårdas nu för svåra buksmärtor efter att ha spytt en massa galla.

Resultatet av undersökningen har fått den Trump-kritiske Bezos att reagera, som nu menar att han tillsammans med den andre ödlemänniskan Mark Zuckerberg tänker spamma det amerikanska folket med nakenbilder och sexvideor på de båda ifall Trump blir återvald 2020.

– Mark kommer spamma era Facebook-konton med bilderna och jag kommer sprida dem över städer med mina Amazon-drönare, säger Bezos.