Efter påhoppet: Janne Andersson utmanar Zlatan på svärdduell

Bild: Montage. Rolandinho1 / CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons

FOTBOLL Ett nytt påhopp från Zlatan får Sveriges förbundskapten Janne Andersson att se rött. Efter att ha kallat Janne för inkompetent på Twitter utmanar nu Janne honom på en klassisk svärdduell. – Jag har fått nog av den där fucking horungen. En garde säger jag bara! utropar förbundskaptenen.

Efter svenska fotbollslandslagets Nations League-match mot Frankrike i lördags fick Sveriges förbundskapten Janne Andersson kritik för att inte ha startat med det unga stjärnskottet Dejan Kulusevski i elvan. En av kritikerna var Zlatan Ibrahimovic, som på Twitter kallade Janne för inkompetent.

Janne Andersson, som tidigare rasistanklagats av Zlatan, fick då nog av attackerna och utmanar nu den forne landslagsstjärnan på svärdduell för att lösa konflikten ”mano e mano”.

– Jag har fått nog av den där fucking horungen. Zlatan, möt mig om du törs, din fähund! En garde säger jag bara! utropar förbundskaptenen och kastar handsken i marken.

Till sin väpnare har Janne utsett den assisterande förbundskaptenen Peter Wettergren. Enligt Peter tränar Janne varje dag medan Peter oftast får hålla i träningarna med landslaget, och borde därför vara säker på seger.

– Janne är en riktig killer med värjan, han är till och med bättre på att fäktas än Jon Snow. Zlatan borde passa sig yao! säger Wettergren.

Zlatan vill dock inte gå någon svärdduell mot Janne Andersson. Via sin väpnare Mino Raiola meddelar den forne landslagsstjärnan att han istället vill gå en klassisk Rosengårdsduell, vilket är att man kastar handgranater på varandra tills den ene sprängs i tusen bitar.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.