Efter spelrestriktionerna: Unibet toksänker oddsen på att de gör kalsongrycket på Shekarabi

Bild: Wikipedia / Frankie Fouganthin

GAMBLING Det ökade spelandet under coronapandemin har lett till att civilminister Ardalan Shekarabi föreslagit nya restriktioner mot spelbolagen. Nu svarar spelbolaget Unibet med att toksänka oddsen på att de kommer utföra kalsongrycket på civilministern. – Våra odds på att jag kommer göra kalsongrycket på Shekarabi är för närvarande 1.000000001, säger Unibets vd Henrik Tjärnström.

I dessa coronatider har spelandet på bettingsajter ökat drastiskt. På grund av det har regeringen med civilminister Ardalan Shekarabi i spetsen föreslagit nya restriktioner mot spelbolagen. Nu kontrar spelbolaget Unibet genom att toksänka oddsen på att deras vd Henrik Tjärnström personligen kommer göra kalsongrycket civilministern.

– Våra odds på att jag kommer göra kalsongrycket på Shekarabi är för närvarande 1.000000001, samtidigt som oddsen att jag inte gör det ligger på 65000.00, säger Henrik Tjärnström.

Andra odds som också gått stadigt nedåt är: Tjärnström ger Shekarabi en pungspark (1.00001 i odds), Tjärnström bajsar i Shekarabis brevlåda (1.000000001 i odds) och Tjärnström kallar Shekarabi för en mammaknullare på Flashback (stängda odds).

– Vi bedömer alla dessa utfall som mycket sannolika, säger Tjärnström samtidigt som han loggar in på Flashback.

När Folkhemseliten når Ardalan Shekarabi via telefon är han inte det minsta orolig för att utsättas för det djupt förnedrande kalsongrycket, som enligt kliniska studier tär på ens manlighet.

– Jag har inte ens kalsonger på mig. Jag har blöja. Har du nånsin hört talas om blöjrycket? Skulle inte tro det va, säger Shekarabi och hånskrattar.

När Folkhemseliten sedan frågar vad i hela friden titeln ”civilminister” ens innebär svarar han:

– Det innebär att jag har makt. Det är det enda du behöver veta.

Därefter skrattar civilministern ett mycket ondskefullt ”muahahaha”-skratt och lägger sedan på luren.