Entreprenör som påstår sig vara back in business visar sig aldrig någonsin ha varit business

Foto: Christopher Michel / CC BY 2.0

AFFÄRER En stor entreprenör vid namn Jenrik Hönsson la i veckan ut ett klipp på sin Youtubekanal där han påstod sig vara ”back in business”. Men en närmare undersökning av entreprenören visar att han aldrig någonsin har varit i business. Snarare går han på a-kassa och bor hemma hos sin morsa.

Entreprenören och youtubern Jenrik Hönsson påstår sig vara framgångsrik och tjäna mycket pengar.

I ett klipp uppladdat på sin Youtubekanal i veckan menade entreprenören att hans affärer åter blomstrade och att han efter den hårda pandemin nu var back in business.

En närmare undersökning från Folkhemseliten visar dock att ”entreprenören” aldrig någonsin har varit i business. Istället går han på a-kassa och lever fortfarande hemma hos sin dementa morsa, vars spargris han tömt fler än en gång.

När Folkhemseliten konfronterar Jenrik Hönsson med uppgifterna menar han att visst är en entreprenör.

– Att gå på a-kassa, tömma min morsas spargris och länsa hennes pensionskonto har alltid varit en del av min affärsplan, säger Jenrik Hönsson till Folkhemseliten.

Efter närmare utfrågning medger han att det också är den enda delen av hans affärsplan.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.