Feminist krossar fördomar – blir tillsammans med hemlös ärthjärna

Bianca Kronlöf och ärthjärnan Igor. Bild: Montage. Albin Olsson CC BY-SA 4.0 / Privat

KROSSA PATRIARKATET

Feministen Bianca Kronlöf fortsätter att krossa fördomar.

Sedan länge har hon gjort upp med folks förutfattade meningar om komiker genom att enbart dra skittråkiga skämt. Nu krossar hon fördomar om kvinnor genom att bli tillsammans med Igor – en hemlös ärthjärna som luktar död gammal hund och har en årsinkomst på exakt 0 kronor.

– Tidigare har det varit stigmatiserat för kvinnor att bli tillsammans med hemlösa män som saknar både årsinkomst och tänder. Det glastaket vill jag krossa, säger hon till Folkhemseliten.

Enligt Bianca Kronlöf är det framför allt patriarkatet som lurat kvinnor att bli tillsammans med framgångsrika män.

– Det är den judisk… förlåt, patriarkala världskonspirationen som fått oss att attraheras av företagsledare, fotbollsspelare och rockstjärnor. Men nu är det slut med det. Hädanefter kommer systerskapet exklusivt att dejta illaluktande luffare med likmaskar i munnen!

Den nye pojkvännen Igor förekommer i flertalet avsnitt i straffregistret. Bland annat har han åkt fast för att ha försökt snatta ett paket Findus fiskpinnar från Konsum och för ett fall av djurplågeri där han torterade sin bästa kompis guldfisk. Utöver det kämpar han med ett mångårigt heroinberoende och går just nu på rena nålen.

Men inget av detta hindrar Kronlöf från att fortsätta gå ut med sin ”luffar-loverboy”.

– Om man bara ignorerar odören och det faktum att han inte duschat på fem år så har jag väldigt mycket utbyte av Igor, säger Kronlöf.

Vidare menar att hon att varje dag med Igor bjuder på spänning.

– Ena dagen har han i hamnat i fyllecell efter slagsmål med polisen, andra dagen hittar man honom utanför porten däckad i sin egen spya och nästa dag behöver man göra hjärt- och lungräddning efter att han tagit en överdos. Varje dag är ett nytt äventyr!

Hon erkänner dock att det krävs extra åtgärder i sängen.

– När vi ska ha sex måste jag bära gasmask och han ha trippla kondomer på sig för att inte smitta mig med sina synnerligen aggressiva könssjukdomar, medger Kronlöf.

Efter Kronlöfs kärleksbesked har allt fler hipstermän på Södermalm valt att bli hemlösa. Dessa män – som för det mesta är utbildade art directors – har också sagt upp sig från jobbet, slutat borsta tänderna, blivit sprutnarkomaner och börjat rota i komposten för måltider. Allt för att ha en chans på coola feministbrudar som Bianca Kronlöf.

Tycker du om Folkhemselitens fejk njuuuus? Stöd i så fall gärna oss genom att swisha en slant till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.