Folkhemseliten listar – 5 tillfällen då du absolut inte vill få stånd

Impotens är ett vanligt problem bland främst äldre män som det talas mycket om. Men ett problem som det inte talas lika mycket om är män som får stånd när de som minst vill få stånd. Folkhemseliten listar här 5 tillfällen då du absolut inte vill få stånd.

1. När du håller föredrag

Ett tillfälle då du inte vill få stånd är när du håller föredrag för en grupp människor. Folks blickar kommer då att riktas mot ditt mellangärde och risken finns att dom kommer objektifiera dig som en vandrande fallos och inte lyssna på vad du har att säga. En annan risk är att du kommer få massa tråkiga smeknamn som stånd-Kalle eller stånd-Urban, eller att de tror att du är så narcissistisk att du får stånd av att höra din egen röst. Om ditt föredrag handlar om djurplågeri kan folk börja tro att du tänder på att plåga djur, vilket kan vara svårt att bortförklara. Får du stånd under föredrag kan du alltid skylla på att du har väldigt mycket testosteron som måste få utlopp på något sätt. Då kommer folk tycka du är manlig och cool.

2. När du ska bajsa

Det är alltid jobbigt att få stånd när man ska bajsa. Detta eftersom det är jobbigt att sätta sig ner och trycka ner fallosen ordentligt mellan benen så man kan utföra aktiviteten på rätt sätt. Det är också jobbigt om du bajsar i grupp och någon annan upptäcker att du har stånd, eftersom han kan tro att du vill ha sex med din egen eller någon annans avföring.

3. På mottagningen för veneriska sjukdomar

Mottagningen för veneriska sjukdomar är en plats som du inte vill få stånd på. Detta eftersom folk kan tro att du i så fall är där för att ragga vilket du förstås inte är (och om du är det så vill du inte att folk ska tro att du är det) eller att folk tror att du tänder på klamydia, vilket du förstås inte gör (och om du gör det så vill du inte att folk ska tro att du gör det). Om du får stånd på mottagningen kan du alltid skylla på att du har väldigt mycket testosteron som måste få utlopp på något sätt. Då kommer folk tycka du är manlig och cool.

4. När du är i stallet

Du vill aldrig få stånd när du besöker stallet och är bland hästar. Anledningen till det är att människorna där i så fall kan tro att du vill ligga med hästarna, och därför avråda dig från att i fortsättningen besöka stallet. En annan anledning är att en häst där som tänder på människor kanske börjar tro att du vill ligga med honom, vilket kan försätta dig i oönskade situationer. Det bästa du kan göra om du råkar få stånd i stallet är att skylla på att du har väldigt mycket testosteron som måste få utlopp på något sätt. Då kommer hästarna tycka du är manlig och cool.

5. På din mormors begravning

Ett tillfälle då du absolut inte vill få stånd är på din mormors begravning. Om du får stånd på din mormors begravning kan folk i din omgivning få för sig att du är nekrofil, vilket du i väldigt få sammanhang vill att folk ska tro. Och inte bara det, eftersom det är din mormor vi pratar kommer dom dessutom tro att du är incestnekrofil – vilket är den värsta sortens nekrofil. Det bästa du kan göra om du råkar få stånd på din mormors begravning är att skylla på att du har väldigt mycket testosteron som måste få utlopp på något sätt. Då kommer folk tycka du är manlig och cool.