Folkkär björn fast i dopinghärva

SVERIGE En välkänd björn har pekats ut som dopad av flera av varandra oberoende källor i en dopinghärva som nu skakar om Sverige. ”Björnen” själv nekar dock till anklagelserna. ”Jag skulle aldrig dopa mig, jag är världens snällaste”, säger han.

En folkkär björn pekas ut som skyldig i en dopinghärva som skakar om Sverige. ”Björnen” anklagas för både langning och injicering av illegala preparat av flera av varandra oberoende källor, varav vissa dessutom anklagar björnen för misshandel.

– Först slog han ner mig och sen sa han att det var tur att han var världens snällaste för annars skulle han göra lingonsylt av mig, säger en varg som föredrar att vara anonym.

Vargen, som dessutom är svart, utesluter heller inte att misshandeln hade att göra med hans hudfärg.

– Den där björnen har fördomar mot alla möjliga olika människor, tillägger vargen.

Enligt ”vargen” ska björnen ha tagit preparaten enbart i syfte att demonstrera sin makt och brutalt misshandla de som sätter sig emot honom.

– Han upprepar alltid att han är världens starkaste och är villig att demonstrera det på vem som än kommer i hans väg. På så sätt har en skapat en terrorsituation där folk känt sig rädda att säga ifrån.

Farmor medskyldig

En annan källa som Folkhemseliten talat med påstår att det är björnens farmor som med ett illegalt labb på vad som kallats ”Höga Berget” producerat och langat preparaten i form av honungsburkar.

– Kodordet som använts är ”dunderhonung”, säger källan, en hare som också han föredrar att vara anonym.

Folkhemseliten har fått tag på björnen som själv nekar till anklagelserna, både mot han själv och mot hans farmor.

– Jag skulle aldrig dopa mig, jag är världens snällaste, säger han i ett utlåtande.