Forskning bevisar: snusdosan i bakfickan ökar testosteronhalten med 500 %

Foto: Privat

SERIÖS FORSKNING Män med snusdosan i bakfickan ökar testosteronhalten med 500 procent. Det visar en väldigt seriös forskningsstudie från Karolinska Institutet där forskarna såg att män med snusdosan i bakfickan uppnådde nivåer av testosteron tidigare endast uppmätta hos Stålmannen och Hulken. – Jag känner mig så fucking manlig, säger en anonym snusare från Säffle.

Traditionellt sett har det ansetts väldigt manligt att ha snusdosan i bakfickan av jeansen. Nu är det också bevisat. Enligt en mycket seriös studie från Karolinska Institutet ökar testosteronhalten med 500 procent hos män när de stoppar snusdosan i bakfickan.

– Jag skulle kunna knulla i 15 timmar, säger en anonym snusare från Kärrtorp, som alltid går runt med snuset i bakfickan.

Nivån av testosteron som uppmättes i studien har tidigare enbart uppmätts hos Stålmannen och Hulken, och överträffar både Chuck Norris och Bruce Willis.

– Jag känner mig så fucking manlig, säger en anonym snusare från Säffle, som också påstår att han skulle vinna över en isbjörn i fajt.

I ljuset av dessa uppgifter funderar nu ett flertal olika idrottsförbund att förbjuda snusdosan i bakfickan under tävling, då det eventuellt kan klassas som doping. En av organisationerna som funderar på detta är MMA-organisationen UFC, där bland annat svenske Alexander Gustafsson, som själv är snusare, tävlar. Gustafsson oroas dock inte av beskedet.

– Själv brukar jag alltid ha snusdosan mellan skinkorna när jag slåss, det är ännu manligare, säger Gustafsson i ett officiellt uttalande.