Fröken Snusks identitet avslöjad – Linda Staaf gömmer sig bakom masken

Fröken Snusk och Linda Staaf = Samma person Bild: Skärmdump SVT / Europol

BUSTED

Sedan genombrottet har det spekulerats mycket i vem det är som döljer sig bakom Fröken Snusks balaklava och vad som är hennes riktiga identitet. Nu kan Folkhemseliten avslöja vem.

Kvinnan bakom masken är ingen mindre än polisen Linda Staaf, tidigare underrättelsechef på Noa och polischefen Mats Löfvings förra flamma.

– Man märker att det är Linda Staaf utifrån att hon alltid anspelar på sex och sjunger om att ligga sin väg till toppen. Det är bara den demoniska vildkattan Staaf som hade kunnat sjunga något så omoraliskt, säger Leif GW Persson, som genoom detektivarbete kunnat konstatera att Linda Staaf och Fröken Snusk är samma person.

Linda Staaf/Fröken Snusk vägrar kommentera uppgifterna om sitt sanna jag. När Folkhemseliten konfronterar henne hotar hon med att goa oss till kompisen 1.Cuz.

Läs även: Billströms ödesresa till Turkiet – ska bli påsatt av Erdogan: ”Enda chansen att gå med i Nato”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se