Gangsterrappare som poserar med automatvapen tycker det är fett orättvist att samhället ser honom som kriminell

Arbetslösa rånaren.

MUSIK Den störtcoola gangsterrapparen Ortenkrigare 191 är jättearg på samhället. Artisten, som har en ansiktstatuering med orden ”MÖRDA AINA” över pannan och brukar posera med automatvapen i sina musikvideor tycker det är fett orättvist att samhället ser honom som kriminell. – Det måste ha med mitt ursprung att göra, säger han samtidigt som han räknar cashen från senaste drogdealen.

Den populäre gangsterrapparen Ortenkrigare 191 är nedrans förbannad på samhället. Anledningen är att samhället väljer att se honom som kriminell, vilket han tycker är stört orättvist. Rapparen, som brukar posera med automatvapen i sina musikvideor och har en ansiktstatuering med texten ”MÖRDA AINA” över pannan, menar att det är väldigt fördomsfullt.

– Det måste ha med mitt ursprung att göra, varför annars skulle folk tro att jag är kriminell?, säger han till Folkhemseliten samtidigt som han räknar cashen från senaste drogdealen.

Cop Killer, en annan gangsterrappare från Biskopsgården utanför Göteborg som också är vd för det börsnoterade bolaget Human Trafficking AB, håller med Ortenkrigare 191.

– Så fort en rappare från orten poserar med vapen och säger att han vill smacka bitches och skjuta alla poliser tror folk automatiskt att han är kriminell, det är väldigt problematiskt, säger Cop Killer i en känslomässig video på Instagram.