Greta efter påhoppen från högern: ”Jag ska fucking cutta er!”

Bild: Anders Hellberg CC BY-SA 4.0 / Instagram

GANGSTA GRETA

Tidigare i månaden ställde Greta Thunberg upp på en bild med den maskerade gangsterrapparen 1. Cuz för vaccinationskampanjen Kavla upp.

Bilden fick högern att tugga fradga och rapporter gör gällande att både Ivar Arpi och Katerina Janouch drabbades av en hjärnblödning.

Greta blev väldigt kritiserad i sociala medier för bilden. Men nu slår hon tillbaka mot sina kritiker.

– Jag ska fucking cutta er yao, era fucking lallare! säger Greta till högern i en mycket hotfull video på Instagram.

I videon poserar klimataktivisten med skyddsväst och automatvapen tillsammans med ledarskiktet i Husbys hyenor, som specialiserat sig på klimatsmarta lönnmord.

Videon möter massiv kritik från högern och uppges ha orsakat Katerina Janouch att drabbas av en ny hjärnblödning. Greta försvaras dock av vänstern.

– Hon är bara ett barn! Det är inte konstigt att man poserar med automatvapen och cuttar folk i den åldern! säger en batikhäxa på Facebook, trots att Greta är 18 år gammal.

Till slut gör dock Greta ett oförlåtligt övertramp som ingen i vänstern kan se mellan fingrarna på. Hon ställer upp på liknande bild som med 1. Cuz, fast den här gången med Paolo Roberto.

Bilden med Paolo Roberto gör att hela Aftonbladets ledarsida drabbas av en kollektiv hjärnblödning och att Gretas böcker plockas bort från Bokus och Adlibris.

Läs även: Greta Thunberg vaccinerad – blev av med autismen: ”Nu skiter jag i klimatet”

Läs även: Lars Vilks i nytt blåsväder – avbildade Greta Thunberg som rondellhund

STÖD OBEROENDE OCH FAKTAGRANSKADE FEJKNYHETER!!! Swisha till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.