Gud ställd inför rättegång – ska med sin allomfattande närvaro ha tjuvkikat i tjejernas omklädningsrum

Bild: John O'Neill/Wikimedia Commons

HIMLEN Katolska kyrkans främsta företrädare, Gud, ska med sin allomfattande närvaro ha tjuvkikat i tjejernas omklädningsrum. Nu väntar rättegång där målsägande är alla världens kvinnor. – Eftersom Gud enligt egen utsago har en allomfattande närvaro så har han med all säkerhet också närvarat i tjejernas omklädningsrum, säger åklagaren Lucifer Massi Fritz.

Som om det inte vore nog med alla pedofilanklagelser mot präster världen över skakas nu katolska kyrkan av ännu en skandal då deras främsta företrädare, Gud, med sin allomfattande närvaro ska ha gjort sig skyldig till att tjuvkika i tjejernas omklädningsrum. Som bevismaterial hänvisar åklagarsidan bland annat till det vitt använda uttrycket ’Gud ser dig’. Nu väntar en lång och utdragen rättsprocess med alla världens kvinnor som målsägande.

– Eftersom Gud enligt egen utsago har en allomfattande närvaro har han med all säkerhet också närvarat i tjejernas omklädningsrum, säger åklagaren Lucifer Massi Fritz, som på sociala medier kallar Gud för ’onanerande snuskpelle’.

Till sitt försvar har Gud sin personlige advokat tillika ende son Jesus Silbersky, som menar att Gud inte kan hjälpa att han finns överallt på en och samma gång.

– Pappa Gud kan inte hjälpa att han finns överallt, och om man inte vill visa sig naken för honom borde man inte vara naken i överhuvudtaget, säger Jesus Silbersky, som dessutom menar att kvinnor borde vara sanna kristna och förlåta honom. Därutöver menar han att kvinnokroppen inte intresserar hans far längre.

– Numera intresserar han sig bara för gospel och mandelflarn, precis som alla andra kristna gamlingar. Och även om han var intresserad så kan han ändå inte få upp den längre, säger Jesus.