GW:s nya vrede – blev autistisk direkt efter vaccinsprutan

Foto: Albin Olsson CC BY-SA 3.0 / Johannes Jansson CC BY 2.5 dk

SVERIGE Efter att ha lackat på den svenska vaccinationstakten har Sveriges viktigaste person Leif GW Persson äntligen vaccinerats. Polisprofessorn har dock stött på ett annat bekymmer, då vaccinsprutan gjort honom svårt autistisk. – Jag har haft propellerkeps på mig och räknat tändstickor ända sen jag tog sprutan, säger GW.

Leif GW Persson har äntligen vaccinerats.

Efter att ha lackat på den svenska vaccinationstakten har författaren och polisprofessorn slutligen fått sin dos från en privatläkare som erbjöd honom en spruta. Regeringen är mycket nöjd över beskedet.

– Jag tror vi alla kan vara ense om att det viktigaste i den här pandemin är att GW vaccineras, säger statsminister Stefan Löfven.

Men vaccinationen blev inte slutet på GW:s bekymmer. Författaren hamnade snabbt i ett nytt vredesmod då han kort efter sprutan drabbades av plötslig och mycket svår autism.

– Jag har haft propellerkeps på mig och räknat tändstickor ända sen jag tog sprutan, det är för jävligt, säger GW i en kort kommentar.

Privatläkaren som vaccinerade GW, Dr. No, vill inte kännas vid att han har gjort författaren autistisk.

”Ingen har någonsin blivit autistisk av mitt ondskefulla serum. Kanske lite CP, men inte autistisk”, skriver Dr. No i ett pressmeddelande.

GW:s forne vän och numera nemesis Jan Guillou håller med Dr. No.

– Kanske var den där fuckern redan autistisk till att börja med, säger Guillou och kastar sedan en dartpil på en piltavla med GW:s ansikte på.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.