Högstadiekille stoppar in chili under förhuden – bevisar för sina polare att han inte är bög

Foton: Privat

HÖGSTADIET En 13-årig högstadieelev stoppade igår in en chili under förhuden på sin penis, för att på så sätt bevisa för sina polare att han inte är bög. Killen behandlas nu på S:t Görans Sjukhus med andra gradens brännskador. Läget beskrivs som kritiskt men stabilt. – Som tur är är han inte bög i alla fall, säger läkaren som behandlat killen.

Under skoldagen igår stoppade en 13-årig högstadiekille vid namn Simba Johansson in världens starkaste chilifrukt Carolina Reaper under sin förhud. Tilltaget gjordes efter att han och hans polare haft en intellektuell debatt på svenskalektionen om vem som var klassens bög, varpå Simba, för att bevisa hur oerhört lite bög han är, stoppade in chilifrukten under förhuden.

”Wow, där ju helt jävla flippad!” utbrast Simbas polare Pumba Persson, som därefter deklarerade att Simba verkligen inte är bög. Även Simbas crush Nala Andersson blev alldeles varm i kroppen av den väldigt maskulina handlingen, och frågade Simba vad han skulle göra efter skolan.

Men därefter gick det utför. Chilifrukten började enligt Simba snabbt att ”svida som en motherfucker”, och efter ungefär 5 minuter med chilin mot ollonet behövde Simba föras till S:t Görans Sjukhus.

Väl på sjukhuset behandlades Simba av läkaren Rafiki Olsson. I ett uttalande från sjukhuset bedöms Simbas läge som kritiskt men stabilt.

– Hans ollon är så uppsvullet att det ser ut som ett jävla babianarsle. Men som tur är är han inte bög i alla fall, säger Rafiki.

Simbas pappa, Mufasa, skriver på Facebook att han är stolt över sin son.

– Att stoppa in chili under förhuden är en stolt tradition som gått i arv i vår släkt i flera generationer. Det var bland annat så jag förförde hans mamma, skriver Mufasa.

 

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till oss på 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Om inte det får du gärna sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.