Janne Andersson dissar Spanien: ”Lata tjockisar som äter tapas och sover siesta”

Janne Andersson. Foto: Anders Henrikson CC BY 2.0

NATIONENS FIENDER

På torsdag möter Sverige Spanien i VM-kvalet i fotboll. Det kommer bli en enkel resa, menar Sveriges förbundskapten Janne Andersson.

– Spanjorer är lata tjockisar som äter tapas, sover siesta och lever på EU-bidrag. De har ingen chans mot hårt arbetande mjölkbönder från Norden, säger Janne på en presskonferens inför matchen.

Spaniens förbundskapten Luis Enrique håller inte med sin svenske dito.

– Ay caramba! El Janne vara fullkomligt loco! Jag svär på min sombrero! Olé! säger han medan han spelar på sin maracas.

Därefter följer en het ordväxling tränarna emellan.

– Din jävla spanjack… Du kan ta din guacamole och dra åt helvete! I Sverige äter vi brunsås! säger Janne och slår näven i bordet.

– Kom an då din gringo! Spanjorer har cojones! Vi har stolt tradition med General Franco! Ni har ingen chans i el fajting! säger Luis Enrique och viftar med labbarna.

– Franco?! Vi har Karl XII ditt chorizoluktande kukhuvud! Så kom inte hit och snacka om den där Franco-bögen! säger Janne medan han sliter av sig skjortan och knäcker sina knogar.

Den samlade journalistkåren gapar när de får se att Janne har en torshammare tatuerad över hela bröstet. Men Janne ler bara åt dem och stoppar in en fet baksnus under läppen.

– Puto Sueco!! Vi spanjorer kan dansa salsa och tango, därför vi få fler mujeres bonitas än ni. Ni vara avundsjuka maricones! Arriba!

– Få se om du dansar slagsmål också! säger Janne och ger sedan Luis Enrique en rak höger.

Enriques späda spanska kropp flyger då från stolen och ut genom väggen från pressrummet. Kollisionen gör att Enriques maracas sprängs i tusen bitar. Samtidigt skapas ett hål med de exakta konturerna av Enrique i väggen som i en Looney Tunes-film.

– Ses imorgon, bitch! säger Janne i riktning mot sin spanske nemesis.

Därefter gör han en mic drop och lämnar pressrummet.

Tycker du också att Folkhemseliten är världens bästa spridare av fejk njuuuus? Till och med bättre än regeringens presstjänst? Stöd i så fall gärna oss genom att swisha en slant till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Läs även: Janne Andersson om hur Kulusevski lyckades få corona: ”Gingers är dummare än genomsnittet”

Läs även: Efter påhoppet: Janne Andersson utmanar Zlatan på svärdduell