Janne om förlusten: ”Allt är Bojans fel”

Bojan och Janne. Bild: Anders Henrikson CC BY 2.0

SYNDABOCKEN BOJAN

Svenska fotbollslandslaget förlorade mot Österrike i EM-kvalet och får nu det tufft att nå nästa sommars turnering i Tyskland. Förbundskapten Janne Andersson är mycket besviken efter förlusten.

– Vår taktik var glasklar: Robin Olsen är vår bästa spelare, låt honom bli så involverad i spelet som möjligt. Men tyvärr räckte det inte till, säger Janne.

Samtidigt ifrågasätts förbundskaptenen efter den senaste tidens svaga resultat. Men Janne tycker inte det är han som ska beskyllas för förlusten, utan expertkommentatorn Bojan Djordjic.

– Allt är Bojans fel. Hans ifrågasättande har gjort mig stressad och får mig att ta dåliga beslut. Det är klart jag lackar ur när han stressar mig sådär, säger förbundskaptenen.

– Frågan är vad han representerar egentligen. Jag misstänker att det är World Economic Forum och George Soros, tillägger Janne.

Läs även: Bojan, 41, har sålt majblommor för 3 miljoner kronor – efter näthat från Janne

Att Jesper Karlsson inte får spela trots att han är formstark och gjort avtryck vid varje inhopp har också med Bojan att göra.

– Jag har god anledning att tro att Bojan styr honom med mind control. Det är därför han alltid tjatar om att han ska spela.

När Bojan får frågan om Jannes anklagelser svarar han så här:

– Jag tror Janne har problem med mig för att jag har en annan hudfärg.

Men du är ju också vit?

– Men jag identifierar mig som svart.

Läs även: Så blev Janne och Bojan vänner igen: ”Kom överens om att båda ogillar kroater”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se